Sweet Sensation, het nieuwe peren ras met een prachtige rode blos en een overheerlijke zoete verfrissende smaak sensatie.

Het Sweet Sensation seizoen begint met de oogstperiode, deze vind plaatst tussen september en oktober. Als de peren geplukt zijn worden deze getransporteerd naar diverse koelhuizen waar het rijpingsproces zich verder voorzet.

In November worden de eerste cellen geopend en gaat het sorteerseizoen van start. Gedurende het teeltseizoen wordt er al rekening gehouden met de specifieke klant of markteisen. Zo ook bij het oogsten, en het indelen van de koelhuizen.

Samenhangend met het sorteerseizoen start ook de Afzetperiode. De Sweet Sensation is van november t/m februari in de winkel verkrijgbaar. Afgelopen jaar waren ze o.a. te koop bij de JUMBO, dekamarkt & Jan Linders.

Als het product verkocht / verladen wordt kunnen wij ervoor kiezen een temperatuur logger in de truck te plaatsen. Vanaf dat moment kunnen wij de temperatuuromstandigheden van het product volgen tot het bij de klant is afgeleverd.

De smaak sensatie van deze bijzondere peer kunt u zelf bepalen. Naar mate de peer zachter wordt en verder doorrijpt wordt deze zoeter. U kunt deze peer lang stevig en fris houden door ze in de koelkast (koeling) te bewaren.

Voor meer informatie, acties en recepten kunt u eens kijken op https://www.sweet-sensation.eu/nl

Ook kunt u een kijkje nemen op https://www.verseoogst.nl/producten/sweet-sensation/